Frukostevent: Alla älskar AI

Välkommen till 2024 - ett år där vi kliver in med en självklarhet kring nyord som AI-klonad och Generativ AI. Ett år som vi markerar som år ett i AI-eran. Vi har nyfiket börjat utforska möjligheterna och visst är det lätt att bli förälskad i AI och dess möjligheter. 

Vi på T.Loop vill därför bjuda in dig till ett event i kärlekens tecken för att tillsammans med våra initierade talare utforska möjligheter men även identifiera risker och ev no-go zones. 

Du får även möjlighet att med hjälp av AI skapa Alla hjärtans dag-kort till Sveriges AI-kommission. Ta chansen att via en hälsning delge dem dina tankar kring möjligheter och farhågor som du tycker de bör ha med sig när de formar Sveriges AI-vision. 

Program

8:00 - Välkomna önskar vi på T.Loop

8:10  AI lagen - vad innebär den egentligen. Mathias Strand, Legal Counsel Assa Abloy tar oss igenom de viktigaste sakerna att ha koll på. 

8:30 Ett samhälle av Kentaurer. Tillsammans med Mathias Sundin utforskar vi de möjligheter och superkrafter som vi kan få med generativ AI. Vad innebär det för samhället när barriärerna för att skapa och göra tas bort och där vi alla med hjälp av enbart ord ges möjlighet till skapande. 

9:00 Efterföljande diskussion och reflektion där du ges möjlighet att skapa en Alla hjärtans dag-hälsning till den svenska AI-kommissionen. 

Alla deltagare på plats får ett exemplar av boken Kentaurens fördel, skriven av Mathias Sundin och AI-boten WALL-Y.

Plats för eventet är Rainbow Room, The Park Södra, Magnus Ladulåsgatan 1, Stockholm

Previous
Previous

For the love of AI

Next
Next

T.Loop and Layer & Mesh Partner to Create the Most Sustainable Network in the Market